Vil du få gratis energiråd fra ingeniørstudenter?

Studenter tilbyr energirådgivning!

Energirådgivningen er et samarbeid mellom Naturvernforbundet, Universitetet i Agder og Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk forening, Arendal og Grimstad kommune.

 

Vi er glade for å kunne tilby deg gratis energirådgivning for boliger i Grimstad og Arendal i april.

Siden hus og folk er forskjellige kan det være utrolig vanskelig å vite hva man bør satse på for å få energiforbruket ned og bo-komforten opp. Derfor stiller ingeniørstudenter fra Universitetet i Agder opp for å tilby gratis energirådgivning til deg som bor i Grimstad og Arendal. Vi håper du benytter deg av denne muligheten.

 

Samarbeid mellom gode krefter

Energirådgivningen er et samarbeid mellom Naturvernforbundet, Universitetet i Agder og Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk forening, Arendal og Grimstad kommune. Du som boligeier får gratis rådgivning og ingeniørstudentene får viktig praktisk erfaring.

 

Blir kurset

Alle studentene skal  gjennomføre et energirådgiverkurs, og skal være godt rustet til å gi enkle og gode energiråd. Det er stort engasjement blant energi- og byggingeniørstudentene og de gleder seg til å sette i gang.

 

Når ting er godt og sant

Høres gratis energiråd ut som det er for godt til å være sant? Vel, det er det ikke. Halvparten av Norges energiforbruk går nemlig til bygg, slik at ved å spare energi i huset ditt, sparer du ikke bare penger men også miljøet. Derfor har Husbanken et kompetansetilskudd for bærekraftige boliger- og byggkvalitet som har gjort det mulig å gi helt gratis energiråd fra studenter.

        

Slik melder man seg på

Les mer på oljefri.no og meld deg på innen 1. april på bitly.com/energirådgiver. Studentene tar kontakt for å avtale befaring i april.

 

Det er 50 plasser for gratis energirådgivning i Grimstad og Arendal. Foreløpig er det ledige plasser og hvis vi blir fullbooket, vil vi sette deg opp på venteliste. Vi kan ikke garantere at det blir flere runder med energirådgivning, men hvis det er veldig mange på venteliste vil vi jo selvfølgelig gjøre vårt aller beste for å få det til.

 

Da håper jeg at dere benytter denne flotte muligheten og del det gjerne med andre kjente! Ta gjerne kontakt hvis dere har flere spørsmål!

 

Vennlig hilsen

 

Kristin Hildre Rørvik i Naturvernfornforbundet

På vegne av samarbeidspartene i Energirådgivning Sørlandet

Mobil 913 05 213 / E-post: kr@naturvernforbundet.no

 

Created with Microsoft OneNote 2010

Grimstad Næringsforening samarbeider med:
Deloitte Sparebanken Sør JBU Kruse Smith