Næringsforeningene og UiA lanserer en ny og eksklusiv mentorordning.

 

Sammen med UiA-Nyskaping lanserer Næringsforeningene en ny og eksklusiv mentorordning. Her skal innovative og nyskapende gründere kobles på det etablerte næringslivet.

Sammen har vi identifisert to meget spennende og attraktive prosjekter i to gründerbedrifter som har behov for en erfaren mentor fra næringslivet.

Vi vil invitere deg inn til møte hos Næringsforeningen for å presentere disse to bedriftene. Her vil du få lære mer om bedriften, gründeren og det aktuelle prosjekt. Videre vil du kunne melde din interesse for hvilken bedrift du kunne ønske å være mentor for. Alle som melder interesse vil få et gratis kurs i mentorskap fra UiA.

De to prosjektene er:

Ripple Aerospace
Kristoffer Liland er 29 år gammel og har utviklet et konsept for et romfartøy som konstrueres i skipsverft, flyter på sjøen og skyter ut i verdensrommet fra vannet.

Fansaved
Alf Morten Tveiten er en 33 år gammel grunder som jobber med å bygge opp en forbrukerportal for å gi kundene mer innflytelse og produsentene mindre risiko. FanSaved vil endre hvordan TV serier lever og dør i ett stadig mer konkurranseutsatt marked.

En mentor vil få omfattende og dyp kjennskap til et meget spennende og attraktivt gründerprosjekt.

Dette oppdraget vil ikke være betalt.

Ønsker du å være mentor, men ikke har anledning til å delta på møtet? Ta kontakt med Runar Brøvig på epost eller tlf: 46660641 eller Harald Erlandsen epost: harald@grimstad-nf.no eller tlf. 48093000.

Vi serverer frokost!

Møtet er gratis, men med bindende påmelding pga bestilling av mat.

 

 

Grimstad Næringsforening samarbeider med:
Deloitte Sparebanken Sør JBU Kruse Smith