Egde Consulting arrangerer Lean Yellow Belt sertifisering i Grimstad

Egde Consulting er Sørlandets ledende IKT- og konsulentselskap. Vi har særlig fokus på verdiskapning ved bruk av teknologi. Vår rolle er å være en aktiv og sentral bidragsyter til fremtidig vekst, både for offentlig og privat sektor.

Egde Consulting jobber i dag med en satsning på kurs- og kompetansetjenester på Sørlandet. Våre kurs- og kompetansetjenester inneholder standard kurs innenfor prosjekt, prosess, digitalisering, virksomhetsstyring m/mer. Vi skreddersyr også kursopplegg basert på kunders konkrete behov og målsettinger. Vi skal være offentlige og private virksomheters kurs- og kompetansepartner på Sørlandet

 I forbindelse med denne satsningen arrangerer Egde Consulting Lean Yellow Belt sertifisering i våre lokaler i Terje Løvås vei 1, Grimstad. 

Kurset gjennomføres gjennom en samling à 2 dager den 23-24. november 2016 fra klokken 13.00 til 20.00 med en avsluttende web-basert eksamen. 

Kurset arrangeres i samarbeid med Lean Consulting. 

Gjennom dette kurset vil deltagerne få en grunnleggende innføring i LEAN og kontinuerlige forbedringer gjennom utstrakt bruk av praktiske øvelser (spill og gruppeoppgaver). 

Deltakerne skal kunne bidra i pågående forbedringsinitiativ i egen organisasjon i etterkant og blir verdifulle medspillere på reisen mot kontinuerlig forbedring.

 Pris: 7800,- inkludert kursdokumentasjon, baguett, drikke og pausemat. 

Sertifiseringsavgift: 1000,- 

Ved bestått eksamen sertifiseres deltakeren som «Lean Yellow Belt». Sertifiseringen gir mulighet for senere påbygging til Green Belt og Black Belt. 

Påmeldingsfrist er 16. november 2016. Vi har et begrenset antall plasser. 

Påmelding er bindende. 

Send påmelding med navn, telefonnummer og faktureringsadresse til 

kurs@egdeconsulting.no.

Ved spørsmål vennligst kontakt Chris-André Johansen. 

Telefon: 46940007 eller epost: kurs@egdeconsulting.no

Grimstad Næringsforening samarbeider med:
Deloitte Sparebanken Sør JBU Kruse Smith