Satser vi nok på småbedriftene?

Aust- og Vest-Agder - Kristiansand 8. november

Sted: Clarion Hotel Ernst Kristiansand

PROGRAM

 11.00-11.30 «Satser vi nok på småbedriftene?» ved Olaf Thommessen fra Bedriftsforbundet 

Bedriftsforbundet WEB 8

Olaf Thommessen har bakgrunn som politiker, siviløkonom, leder og næringslivsgründer. I dag er han administrerende direktør for Bedriftsforbundet. Thommessen snakker om viktigheten av småbedriftene og at det satses på lokalt næringsliv. 

Lenke til påmelding

Lenke til Facebook-arrangement

Mer informasjon: 

Hvorfor skal vi satse på småbedrifter og gründere? Og hvordan kan vi bedre tilrettelegge for lokalt næringsliv?

I forbindelse med Gasellekonferansen vil Bedriftsforbundets administrerende direktør Olaf Thommessen snakke om næringspolitikk og hvordan vi bedre kan legge til rette for Norges største verdiskapere, som er små og mellomstore bedrifter. 

Når Norge nå er i en omstillingsprosess er det viktigere enn noen gang å satse på de som igjen skaper nye arbeidsplasser i samfunnet.

Norsk næringsliv er mer enn bare Statoil og Telenor. Sammenlagt er det småbedriftene som er de største verdiskaperne. Hele 3 av 4 bedrifter i Norge har under 10 ansatte. Når Norge nå er i en omstillingsprosess er det viktigere enn noen gang å satse på de som igjen skaper nye arbeidsplasser i samfunnet.

Kurs
kl.11:45-13:30

Bedriftsforbundet holder også kurs i sykemeldtoppfølging for bedrifseiere i Kristiansand denne dagen, også på samme lokasjon. Kurset har deltageravgift.

Du finner mer informasjon om dette her:  Slik lykkes du med sykemeldte

Grimstad Næringsforening samarbeider med:
Deloitte Sparebanken Sør JBU Kruse Smith