TEDxArendal 2016 9-10 September


Høstens mest inspirerende arrangement.
Har du fått din dose med diskusjoner om vær og badetemperaturer i løpet av sommeren? Kom deg til Arendal i september, så kan vi garantere nye impulser!


9.-10. september er vi stolte over å kunne innvitere til TEDxArendal for fjerde året på rad, og i år blir det større og vakrere enn noen gang!

Over to dager skal 26 foredragsholdere engasjere og begeistre gjennom å dele av sin ekspertise og spre nye ideer innen et mangfold av tema. Hver foredragsholder har 18 minutter til rådighet, så her er det duket for intensive økter med spektakulært og nytenkende innhold.

Nytt av året er at Arendal som en av under 50 byer i verden har fått godkjenning til å kjøre arrangementet over to dager. Dette er med på å gjøre årets utgave til en historisk begivenhet i skandinavisk sammenheng. Dette kan du ikke gå glipp av!

Med til sammen over 50 foredrag, workshops og aktiviteter, er du garantert å finne mye av interesse for deg og din bedrift. Enten du søker noen dager med inspirasjon sammen med kolleger eller venner eller har sett deg ut enkeltforedrag og workshops av spesiell interesse, garanterer vi en unik opplevelse du sent vil glemme. Så for deg som tenker at været har blitt diskutert godt og grundig nok for en stund - bare klikk under og kjøp billetter, så ordner vi resten!

Se hele programmet for utfyllende detaljer og oversikt over alle de flotte foredragsholderne.

Visste du at som bedrift får du 10% avslag på billettprisen når du kjøper 10 billetter eller mer? Billettprisen inkluderer alle workshops. Det er ikke nummererte seter, så førstemann til mølla-prinsippet gjelder. Vær tidlig ute om du ønsker å sikre deg gode plasser!

Vi skreddersyr også gjerne tilbudspakker med deilig mat etter behov og ønsker gjennom våre samarbeidspartnere Smag & Behag og Kjøkkenet.

Har du spørsmål om billetter eller skreddersydde pakker kan du bare svare på denne eposten så kommer vi tilbake til deg så raskt vi kan!

 

Session 1 - friday sep 9
10.00-13.00
Business, leadership, innovation, empowerment
Listen to mindblowing talks about sustainability, social entrepreneurship, encryptology, creativity, and more!

 

 

Session 2 - saturday sep 10
10.00-13.00
Social and environmental ideas and issues
A seemingly diverse group of speakers, yet their talks touch common grounds within digital media, design, and environmental ideas.

 

Session 3 - saturday sep 10
18.30-23.00
Mixed topics
From particle physics to body percussion, from facts on chilling terror to samples of beautiful psaligraphy, from doctor-patient communication to indigenous peoples - this session has something for everyone!

 

Kjøp billetter her

 

 

Grimstad Næringsforening samarbeider med:
Deloitte Sparebanken Sør JBU Kruse Smith